Meh klik kejap~

Monday, January 30, 2012

Scan 3d/4d

last week aku g scan 3d 4d kat ampang...haaa..pnye la jauh kan nk g scan...tp klu da scan kat cni cam hampeh, doc nye pun lg lah cam hampeh, try la g jauh2...lg pun klu baby tk tnjuk muke, takyah bayar....tp klu baby tnjuk muke, kene la bayar RM100 hengget ye...tp kire da murah la tu...ade kat seteng kawasan aku tgk smpai RM200...same je mnde nye...dapat cd, gmbar...kan...so aku pun ngn gigih nye pegi lah ke ampang bersame2 en donut kesayangan ku...

smpai2 je, kne tnggu 6 org...n ktorg boley masuk setelah menunggu 2 jam...amacam..betul2 mcm gomen kan..keh3...tp tkpe lah..klu services baik, mak sanggup~!!ok masuk2 je, amoi yg akan tlg scan kan...amoi tu sgt2 peramah....comel lak tu..ckp pelat jek...tp fyi amoi tu bukan lah seorg doc...die hanye lah sonographer aje...

ok then die check2 perut, tp baby nyorok kan muke plak...si amoi pun cucuk2 la perut aku bg baby tu gerak2..sekali prap!!!baby meniarap terus...fuh semangat!!so si amoi ni pun suruh ktorg g makan lg...jalan2 bg baby tu gerak2...hihihi..pas makan ktorg pun pegi lah balik klinik tu...sebaek lah restoran depan klinik..tkde la jauh sgt nk menapak kan...

so masuk2, baring segale bagai, amoi ni pun check la balik kedudukan baby..ok baby tutup muke dengan tangan plak...so amoi ni cucuk2 lg mntak baby alihkan tangan...finally baby bg jgk mama ngn babah die tgk muke..tu pun setelah mengiring ke kiri ke kanan...bg golek2 cket kowt baby tu...hahaha...tp tak berape clear sbb wat mase 31weeks kan...so perut da penuh..muke die tertutup2 cket dgn uri n tali pusat..tp boley la lg nmpak muke nye...

1st tgk muke baby terus ckp, eh hidung die ikut babah...mancung!!bagus baby!!hahaha...tgk bibir plak tebal..ikut babah jgak...hihihi...comel nye die duk dlm tu...tp amoi tu ckp baby aku takmo senyum lgsg...da la cucuk2 tu die wat donno je...bile pk2, alamak..perangai cam perangai aku tu...abes lah...

tkpe la baby, tk kisah la ikut perangai sape, muke sape...asalkan bby chat n tak nakal2 sgt bile da kuar nti...tk sabar nk tnggu baby kuar tau...muax~!


No comments:

Post a Comment