Meh klik kejap~

Wednesday, March 19, 2014

Video Matluthfi - Buat Kepala

Video ni mesti dah ramai gila tengok kat facebook semalam.
 
Sebab aku tak aktif facebook, meh la aku share kat blog sebab blog aku ni pun dah macam kejap ada kejap takde. Muahahaha.
 
Video ni pasal isu semasa sekarang. Tak rugi pun tengok dari korang baca pastu percaya spekulasi-spekulasi yang makin lama makin merepek makin merapu.
 
Doakan mereka semua selamat.
 
Sekian.
 

1 comment:

  1. hi cantik.. :)

    setuju wa..
    lagi lagi yang pasal gosip artis..
    ke main lagi pong peng pong peng
    pek pak pek pot
    buat skrip
    berjela ..
    up entry kat blog..
    mengata
    menghina.. mencaci..
    padahal lebih baik
    duk diam diam
    mulut tak berkata
    tp tangan menulis
    negatif pasal org..
    macam diri begitu sempurna..
    ish ish ish ish

    ReplyDelete