Meh klik kejap~

Friday, March 21, 2014

Annaila : Minat baru.

Dulu Naila usha-usha je orang main bende alah ni.

Sekarang dah berani nak try-try main. Fuhhh! Cuak aku. Bukan tak bagi, tapi sebab die pendek lagi. Kang kalau jatuh terhempap kat bawah, sakit wooo. Kalau sakit je takpe, kang patah riuk aku jugak yang nangis. 

Tunggu la Naila tinggi siket, baru aku berani bagi dia main.
 
Gambo ni masa waktu pagi lepas beli sarapan. Tu yang berbaju tido je lagi. Kahkahkah. Pakai kain pun jadi la nak panjat-panjat ye.







5 comments:

  1. Amboi naila.... kot ye pun nak memanjat tangga.. tukar la skirt tu dulu.. habis selak tu syg...

    ReplyDelete
  2. HAI MEH JADI RAKAN SAYA PULAK...
    JOM CLIK LINK KAT BAWAH NI.....

    http://norafidahazmi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wahh..dah main panjat2 dah..be careful yeh naila....:)

    ReplyDelete
  4. pandai dh main kt playground... dhia dh bzaman xpegi...kikiki... klu g skrg2 ni..xtau la cmne nk melayan..hohoho...

    ReplyDelete
  5. ahhhhhh aunty mishhhh u...geram tgk montot awk..hihi

    ReplyDelete